Прокуратурата води разследване по случая с пияни шофьор, който блъсна жена

...
Прокуратурата води разследване по случая с пияни шофьор, който блъсна жена
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на пияния шофьор, блъснал жена в Ихтиман и избягал

Прокуратурата води следствие по случая с пияни водач, който  блъсна жена в Ихтиман и избяга, оповестиха от обвиняването.

Установено е, че на 11 август пред частен парцел на ул. „ Пенчо Славейков “, било провокирано пътнотранспортно произшествие, в резултат на което пострада 46-годишна жена.

В хода на следствието са осъществени огледи на местопрестъпление, извършени са разпити на очевидци и оглед на материални доказателства. Самоличността на причинителя на действието е открита - мъж на 67 години.

При ръководство на автомобил, той изгубил надзор над транспортното средство, вследствие на което последвал удар с намиращата се на тротоара дамата. След случая лидерът избягал от местопроизшествието.

По надлежния ред е открито, че по време случая той е бил под въздействие на алкохол - 2,15 промила. На потърпевшата жена е била породена междинна телесна щета.

Той е притеглен в качеството на обвинен и е арестуван за период до 72 часа.  Обвиняемият е осъждан за шофиране след приложимост на алкохол и нелегално държане на оръжие.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР